ZLA-ZLA Custom rizle – Poklon koji se koristi!

custom-rizle

ZLA-ZLA Custom rizle ćete pronaći u ZLA Shteku koji je najbolji i najopremljeniji smart i head šop u Beogradu. Zla Shtek je specijalizovana prodavnica za prodaju papirića za motanje i prateće opreme za iskusno pušenje.

Po prvi put na jednom mestu možete pronaći širok dijapazon proizvoda: rizli, pajpova, bongova, blantova, nargila, vaporajzera, luli, mrvilica, digitalnih vagi, grow opreme, duvana za nargile, rezanog duvana, cigarilosa, kompletne opreme za motanje duvana i još mnogo toga.

ZLA-ZLA Custom rizle - Poklon koji se koristi!

Akcenat smo stavili na ZLA-ZLA Custom rizle. Autentične ZLA-ZLA Custom rizle su najbolji izbor za vašu promociju! Unikatan dizajn ZLA-ZLA rizli, pomoći će vam da izreklamirate svoj brend, svoj bend, klub, galeriju, festival, shop itd.

Dizajnirajte sami svoju rizlu ili ćemo je mi kreirati za Vas i pokažite voljenoj osobi, prijatelju ili poslovnom partneru koliko su posebni!

ZLA-ZLA Custom rizle – Poklon o kome se priča!

Nove Godine su posebno često problem, pošto svake godine treba kreirati neku novu interesantnu ideju i pripremiti poklončić u znak male pažnje. ZLA-ZLA individualne rizle su itekako originalan poklon! Specijalna izdanja najkvalitetnijih ZLA-ZLA Custom rizli su apsolutno idealne i za posebne prilike:

  • Godišnjica
  • Venčanja
  • Nove Godine
  • Rođendane
  • Krštenja
  • Useljenja

Na kraju krajeva, ne morate ni da čekate specijalne prilike – stvorite ih sami! Svaki dan u našem životu je specijalan, zar ne? Uvek možete da obradujete dragu osobu, prijatelja, poslovnog partnera, sa nečim posebnim, odnosno da to ne bude nešto „već viđeno“.

ZLA-ZLA Custom rizle - Poklon koji se koristi!

Radili smo custom rizle i za festival DEV9T, mesto gde umetnici imaju potpunu slobodu da budu čudaci, ludaci…bezveznjaci, poštenjaci, pokvarenjaci, zapravo sve ono što jesu ili nisu.

Festival „DEV9T“je mesto gde se održavaju interaktivne izložbe, radionice i raznovrsni performansi. U svakom slučaju, u pitanju je visoka umetnost, kreativnost i odgovornost prema profesiji, muzici i znanju. Saznaj više o festivalu i dešavanjima „DEV9T“.

Prve ZLA-ZLA Custom rizle su napravljene za čuvenu britansku grupu „The Prodigy“. Koncert „Prodidži“ 1995. godine u Beogradu je kako mnogi kažu, promenio Srbiju. Ova grupa u Srbiji ima poseban status.

Ukoliko niste sigurni koji dizajn rizle da izaberete, dođite kod nas u naše prostorije, gde možete videti „live“ konkretne primere ZLA-ZLA Custom rizli koje smo do sada proizveli za veliki broj brendova od kojih izdvajamo: EXIT PRODIGY, WDF, DIE ANTWOORDDEV9T itd.

Pokloni nešto sasvim neobično!

ZLA-ZLA Custom rizle – Pokloni sa stilom!

Bez obzira da li ste muzičar, umetnik, imate klub ili bar ili ste zainteresovani za promociju zabavnog događaja kao što je festival ili sajam, naši proizvodi mogu biti prilagođeni vašim konkretnim zahtevima kako bi bolje pomogli u promociji vašeg poslovanja. Jer, ne postoji originalniji način da pošaljete poruku svetu i pripremite poklon dobrodošlice! Vaše motive i vaše želje pretvaramo u realnost!

Uz visok kvalitet, povoljne cene i brzu i sigurnu dostavu, rizle će vam biti dostavljene na željenu adresu! Ne čekajte na iznenađenja! Budite prvi koji će obradovati nekog voljenog ovim posebnim poklonom i izmamiti mu osmeh na lice!

Zašto ZLA-ZLA Custom rizle?

Sa preko 20 godina iskustva u ovoj industriji, naš tim će sa zadovoljstvom pomoći da vaše ideje pretvorite u stvarnost. Samo nam pošaljite poruku i mi možemo da se pobrinemo za ostalo!

Imajte u vidu da je odnos cene i kvaliteta, neprevazidjen! ZLA-ZLA personalizovane rizle su savršene za svaki događaj i priliku! Pravite nove uspomene, ne čekajte! ZLA-ZLA rizle su fantastične za promotivne dogadjaje, tako da nije iznenađenje što nas redovno kontaktiraju preduzeća svih veličina i pozadina kako bismo proizveli rizle po njihovoj meri. Ne propustite da nas pozovete već danas! I sve vaše dileme oko toga, kako najkvalitetnije promovisati ili dizajnirati neki dogadjaj, prepustite iskusnima, jer mi smo već 20 godina sa vama!

Ne čekajte! Poručite odmah! Na ovom linku pogledajte sve naše individualne rizle koje smo do sada proizveli za naše prijatelje i svetski renomirane proizvođače.

Da budete uvek u toku sa novim dešavanjima zapratite nas i na Instagramu. Uvek tu za vas 24/7!

logo-u-krugu-zla-zla-3
ZLA SHTEK * CBD & headshop 🌿

This entry was posted in Nekategorizovano. Bookmark the permalink.

2 komentara “ZLA-ZLA Custom rizle – Poklon koji se koristi!

Comments are closed.

[]